RING OSS - 0457-38 11 12

Asbestsanering Blekinge

RING OSS - 0457-38 11 12

Om oss

Jobbar med asbestsanering Blekinge

JC Brandtätning AB grundades 1985 och vi erbjuder våra tjänster både till företag och privatpersoner. Genom åren har vår kundbas vuxit kraftigt och vi jobbar i dag med såväl stora koncerner, kommuner och landsting, som privatpersoner och mindre fastighetsägare.

Med vår kunskap och erfarenhet av asbestsanering i Blekinge och Karlskrona kan du känna dig trygg när du anlitar oss. Vi utför även rivningsarbeten och betonghåltagning i Blekinge och Karlskrona. Oavsett vad du som kund har för uppdrag vill vi hitta den bästa lösningen för våra kunder – vi sätter dig i centrum! 

Vi hjälper dig med asbestsanering

Det är vanligt att upptäcka asbest vid ombyggnation, renovering och rivning av fastigheter. Ska du renovera och misstänker att det kan finnas asbest i huset? Vi hjälper till med provtagning och skickar proverna på analys. När vi fått provsvaren kan vi vidta nödvändiga åtgärder. 

Ta inga risker, anlita oss som är auktoriserade för asbestsanering i Blekinge!

Vi är hantverkare som är vana vid att arbeta med flera projekt samtidigt. Vi utgår från en noggrann planering och flexibla lösningar, och du som kund får alltid stor inblick i processen.

Vi samarbetar med flera andra aktörer i branschen och arbetar alltid för att kunna erbjuda kostnadseffektiva tjänster med högsta kvalitet. Dessutom brukar vi få beröm för är att det alltid är städat och snyggt när vi lämnar en arbetsplats – vi lämnar det till och med snyggare än när vi kom dit.

Kontakta oss gärna om du några frågor eller behöver asbestsanering i Blekinge!